แกง THAI CURRY
10. Kaeng Kiaw Whan – Curry verde di pollo o di gamberetti.
(Pollo o gamberetti, curry verde, verdure, melanzane Thai, Chili di uccello, basilico Thai, fogli del lime di combava, salsa di pesce, zucchero di canna e latte di cocco)
Green curry with chicken or shrimp.
(Chicken or shrimp, green curry, vegetables, Thai eggplants, bird’s eye chili, Thai basil, Kaffir lime leaves, fish sauce, palm sugar and coconut milk)
11. Kaeng Mas Sa Man – Curry Massaman di pollo.
(Pollo, curry Massaman, patate, cipollotto, arachidi, foglie di alloro, semi di cardamomo, bastoncino di cannella, pasta di tamarindo, salsa di pesce, succo di lime e latte di cocco)
Massaman curry with chicken.
(Chicken, Massaman curry paste, potatoes, Pearl onion, peanut, bay leaves, Cardamom seed, cinnamon stick, tamarind pasted, fish sauce, lime juice and coconut milk)
12. Kaeng Phed Ped Yang – Curry rosso piccante con anatra grigliata.
(Anatra grigliata, curry rosso, melanzane Thai, ananas, pomodori ciliegina, fogli del lime di combava e latte di cocco)
Red spicy curry with grilled duck.
(Roasted duck, red curry, Thai eggplants, pineapple, cherry tomatoes, Kaffir lime leaves and coconut milk)
13. Kaeng Pa Naeng – Curry rosso di pollo o di gamberetti con latte di cocco.
(Pollo o gamberetti, curry rosso, basilico Thai, fogli del lime di combava salsa di pesce e latte di cocco)
Red curry with chicken or shrimp and coconut milk.
(Chicken or shrimp, red curry, Thai basil, Kaffir lime leaves, fish sauce and coconut milk)